Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Guàrdia Civil escorcolla a Barcelona un pis de l’acusat d’enterrar la seva dona a Pontons

L’objectiu de l’escorcoll és trobar pistes que esclareixin els fets

Durant aquest dimecres, la Guàrdia Civil han estat registrant un dels pisos de l’home detingut presumptament per matar, esquarterar i enterrar la seva dona en una finca de Pontons l’any 2021. Els agents sospiten que aquest pis del carrer Castillejos de Barcelona podria ser el domicili on el detingut vivia amb la víctima. És per això que s’està fent un registre amb l’objectiu de trobar pistes que esclareixin els fets. La Guàrdia Civil ja havia escorcollat un altre pis de l’acusat el mateix dia que aquest va ser detingut. Allà s’hi van trobar pertinences de la víctima així com eines que podien haver estat utilitzades per enterrar el cos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: