Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Camerata Penedès ofereix diumenge un concert amb l’arpista Esther Piñol

La Camerata Penedès ofereix diumenge un concert amb l’arpista Esther Piñol

Després de més de 10 anys compartint escenaris amb altres formacions, el projecte de la Camerata Penedès inicia una nova trajectòria

L’orquestra Camerata Penedès, resident de l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca, oferirà el concert “Danses del segle XX. Els colors de l’arpa en l’orquestra de corda” amb la reconeguda arpista vilanovina Esther Piñol com a convidada. L’arpa serà l’encarregada de submergir el públic en una profunda dualitat entre allò sacre i allò profà.

La concertino-directora serà la violinista Sara Bitlloch i el repertori inclourà peces de P. Warlock, H. Purcell, C. Debussy, E. Toldrà i I. Stravinsky.

Després de més de 10 anys compartint escenaris amb altres formacions, el projecte de la Camerata Penedès inicia una trajectòria on la dignitat professional, l’economia social i solidària, l’arrelament al territori i la qualitat musical seran els seus pilars. El projecte de la Camerata Penedès es construeix en base a tres raons: la voluntat de fer música, la qualitat artística sempre present a l’agrupació, i el vincle personal entre els músics

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: