Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Vilafranca vol potenciar la connectivitat amb carrils bici cap els municipis propers

La seva proposta passa per consolidar els carrils ja existents, ampliar la connexió a més municipis propers a la vila, i finalitzar l’anella que envolta la Vila per facilitar la mobilitat sostenible.

El candidat de Junts per Vilafranca a les properes municipals, Aureli Ruiz, ha explicat que la seva formació proposa potenciar els carrils bici ja existents, però també fer-ne de nous per tal de millorar la connectivitat de la capital de comarca amb els municipis del seu voltant. Aureli Ruiz

En concret Ruiz parlava de millorar la senyalització i enllumenat dels quilòmetres que ja existeixen; però buscant també fer-los créixer per fer possible una anella de circumval·lació de Vilafranca. Des del seu punt de vista ha de ser tant una eina de mobilitat diària com d’ús lúdic familiar i fins i tot turístic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: