Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gerard de Sivatte, nou jugador del Patí fins a final de temporada

El jugador, de 20 anys, arriba cedit pel Reus Deportiu. De Sivatte formava part del seu filial de Nacional Catalana, anotant 13 gols en 11 partits aquesta temporada.

El Club Patí Vilafranca i el Reus Deportiu han anunciat aquest dilluns al matí el la incorporació de Gerard de Sivatte al club vilafranquí per reforçar l’equip d’OKLliga, fins a final de temporada, .

Gerard De Sivatte, de 20 anys i nascut a Reus, militava fins ara a les files de l’equip de Nacional Catalana roig-i-negre i també ha disputat minuts a l’equip d’OK Lliga sota les ordres de Jordi Garcia. Precisament, el seu debut a la màxima categoria es produia contra el Vilafranca, en el duel de la cinquena jornada, el passat 2 d’octubre (6-0).

Arriba a Vilafranca un jugador que està mostrant un gran rendiment en la Nacional Catalana, on ha anotat tretze gols en onze partits disputats, que han contribuït en l’actual primera posició del filial reusenc. La temporada passada signava 30 gols.

Gerard, germà d’Helena de Sivatte, jugadora de l’Igualada d’OKLliga Femenina, s’incorporarà aquesta mateixa setmana als entrenaments previs al partit de dissabte, contra el Calafell, a la Poliesportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: