Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta l’Oficina d’Impuls a la transició energètica de l’Alt Penedès

Aquesta oficina s’integrarà en el marc del Pla territorial per a la implantació de les instal·lacions d’energies renovables a Catalunya

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha presentat al Consell d’Alcaldes l’oficina d’impuls a la transició energètica de la comarca, que dona suport a iniciatives locals vinculades al canvi de model energètic i també aporta coneixement tècnic per definir el criteri per a la implantació d’energies renovables a cada comarca. Ho explica el president del consell comarcal de l’alt penedès, Xavier Lluch

Aquesta oficina, doncs, s’integrarà en el marc del Pla territorial per a la implantació de les instal·lacions d’energies renovables a Catalunya, i ha de facilitar l’avenç cap a un model energètic basat en les energies renovables, amb la generació distribuïda en el territori i participada per la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: