Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es postula una aliança entre Impulsem el Penedès i Junts per les Municipals 2023

Les dues formacions polítiques treballen en un preacord per constituir una coalició electoral de cara a les municipals a la Vegueria del Penedès.

Segons un comunicat de Impulsem, en les darreres setmanes la formació municipalista del Penedès i el partit polític Junts han mantingut converses per tal d’arribar a acords per anar conjuntament a les eleccions municipals del 28 de maig.
Existeix un preacord de coalició que caldrà ser ratificat per els dos partits respectivament.
Des Impulsem el Penedès exposen que s’ha treballat amb l’objectiu de crear una xarxa municipalista potent, i també per col·locar les prioritats de la Vegueria del Penedès a l’agenda política nacional. La formació penedesenca ja compta amb més de 40 candidatures als municipis de les quatre comarques de la Vegueria i anuncien que abans de les eleccions en constituiran més.
Durant les properes setmanes celebrarà la seva Assemblea Territorial on els simpatitzants podran dir la seva i acceptar o no el preacord amb Junts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: