Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC es reuneix amb el conseller de Salut per plantejar millores en àmbit de salut a Vilafranca

ERC es reuneix amb el conseller de Salut per plantejar millores en àmbit de salut a Vilafranca

Pere Sàbat acompanyat per Laura Pelay i Maria Sardà, membres de la candidatura i expertes en polítiques sanitàries, s’ha reunit amb Manel Balcells.

La reunió ha servit per plantejar-li les necessitats que té Vilafranca en aquesta matèria. Els republicans posen sobre la taula mesures per descongestionar els CAP’s, millores en l’atenció primària, en l’atenció pediàtrica, la millora del transport sanitari i treballar per la integració social sanitària amb l’objectiu d’aportar solucions a les necessitats de la ciutadania
Els municipis tenen competències en àmbit de la salut i l’equip de Pere Sàbat es compromet a desenvolupar-les plenament. En aquest sentit Sàbat es compromet a aprovar el Pla local de Salut de Vilafranca que reculli totes les accions que es duguin a terme a la ciutat i fer-ho en col·laboració amb la conselleria de Salut.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: