Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els llibres infantils i juvenils són un dels regals més demanats a les cartes de Reis

Els llibres més demandats van des dels de fantasia, passant per les col·leccions, als escrits per youtubers.

Aquests dies previs a Reis les botigues del centre de Vilafranca estan atapeïdes de clients, no són una excepció les llibreries. I és que juntament amb la diada de Sant Jordi, el dia de Reis és un dels moments de l’any en els que els infants demanen i reben més llibres. Per La Cultural llibreria es tracta d’una de les campanyes àlgides. Ho explica Foix Mulet.

A L’Odissea també noten un pic de vendes i un augment de visitants infantils cada any per aquestes dates. De fet, els nens i nenes, abans d’escriure la seva carta passen per la llibreria per tenir clar quin llibre demanar a Ses Majestats els Reis d’Orient. Segons explica la Silvia Mir, els llibres més demanats a L’odissea solen ser els de youtubers o els de fantasia.

Des de La Cultural, la Foix Mulet explica que en el gènere de literatura infantil i juvenil hi ha una gamma molt àmplia de possibilitats, tot començant pels contes de textures i els llibres pels infants que comencen a introduir-se en la lectura. Quan ja tenen la lectura més integrada, acostumen a demanar col·leccions o novel·la negra, ja els adolescents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: