Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca – Reus es jugarà el 12 de febrer, a les 12:30h

Inicialment, estava programat pel dissabte, 11 de febrer, a les 19:30h. El motiu del canvi ha estat la disputa del partit de Champions entre Barcelos i Reus, el dijous, a les 21h.

La Real Federación Española de Patinaje ja ha confirmat el canvi de data pel partit de la 18a jornada de l’OKLliga, entre el Club Patí Vilafranca i el Reus Deportiu. Duel que tindrà lloc el proper diumenge, 12 de febrer, a les 12:30h.

Novament la disputa de la Champions League entre setmana obliga a reprogramar un partit de lliga, i no serà l’últim. El Reus Deportiu jugarà tres dies abans, el dijous, 9 de febrer, a les 21h, a la pista del Barcelos, i això ha obligat a canviar la data del duel contra el Vilafranca, que s’havia de jugar dissabte, 11, a les 21h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: