Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca post-Oribe visita un Europa, líder, que no encaixa un gol des del 13 de novembre

Els penedesencs sumen dos empats seguits i només una victòria en els últims cinc partits.

El FC Vilafranca enfronta aquest cap de setmana una de les cites marcades en vermell al calendari. Diumenge, a les 12h, els penedesencs visiten el camp del líder, l’Europa. Un equip que començava la lliga en la primera posició, i no s’ha tornat a moure d’allà.

Els de la vila de Gràcia estan completant una de les millors temporades que es recorden a la categoria en matèria de resultats: 13 victòries, 3 empats i només una derrota en 17 partits; 27 gols a favor i únicament n’ha encaixat 7.

Un engranatge pràcticament perfecte, que començava la temporada amb 8 triomfs seguits, que es va veure frenada per una sorprenent derrota al camp del Sants per 2-1. Aquesta derrota va precedir dos empats consecutius, la primera mini-crisi de l’equip, que ràpidament es va refer, sumant sis partits sense perdre, i només un empat més a Nou Barris: empat a 0 contra la Montañesa.

De moment la segona volta ha començat d’allò més bé. Dues victòries seguides, per 1-0 contra el Castelldefels, i la darrera el passat cap de setmana per 0-1, al camp del Girona B. Un solitari gol de Carlos Portero a 12 minuts pel final, donava els 3 punts als escapulats.

Davant d’això el Vilafranca buscarà tornar al camí de la victòria. Una victòria que comença a ser urgent, tenint en compte la situació a la classificació: ara mateix, 11ens, 3 punts per sobre del descens. Els seus perseguidors més propers, Grama i Sants, es veuen les cares amb Montañesa i San Cristóbal, respectivament.

El primer equip en descens, el Badalona, rep la visita del cuer, la Rapitenca, en un vibrant duel directe.

Els penedesencs arriben al partit contra l’Europa sumant només una victòria en els últims cinc partits, combinat amb una derrota i 3 empats, dos d’ells en l’inici de la primera volta: 0-0 a Vilassar, i 1-1 diumenge passat contra la Montañesa.

Diumenge al Nou Sardenya veurem un Vilafranca ja sense Oribe i amb una plaga de lesions que afecta des de setembre.

L’Europa – Vilafranca es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca aquest diumenge a partir de les 12h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: