Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Torneig Solidari d’Hoquei Patins SMP recapta 2267€ pel Rebost de l’Associació Ressò

Abans de la final entre Noia i Calafell, homenatge a la carrera de David Arellano, exporter del Vilafranca i que va retirar-se la temporada passada.

El Noia Freixenet va ser el guanyador de la segona edició del Torneig Solidari d’hoquei patins Serveis Mèdics Penedès, celebrat el passat divendres. Un torneig que s’ha tancat amb una recaptació total de 2267€ que aniran destinats al Rebost Solidari de l’Associació Ressò, xifra que ha estat possible gràcies al públic que es va congregar a la Poliesportiva de Vilafranca i que va col·laborar amb de la compra de butlletes solidàries.

El Noia, que en la semifinal superava un combatiu Vendrell per 4-2, es veia les cares amb el Calafell, que venia de guanyar el Vilafranca per 3-4. Pels vilafranquins, hattrick de Pablo del Rio. A la final victòria dels de Pere Varias 4-7, en un gran partit que es va poder seguir en directe per Penedès TV.

Abans de la final, la Poliesportiva va oferir un sentit reconeixement a la carrera de David Arellano, exporter del Patí, i que va anunciar la seva retirada a final de la passada temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: