Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa municipal d’Arts Visuals inicia l’any amb 13 propostes artístiques

Fotografia, ceràmica, pintura, videoart i il·lustració són les disciplines que ompliran les sales municipals d’exposicions per a la temporada de gener a juliol de 2023.

L’Ajuntament de Vilafranca, a través del Servei de Cultura, s’encarrega de la programació.

Les artistes Carme Coma, Waltraud Maczassek, Josslyne Marmottan, Maria José Planells, Mariona Clavé i Elena Mesa són algunes de les creadores del projectes expositius que, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Barcelona, es podran veure a Vilafranca durant aquest període a la Capella de Sant Joan i a la Sala dels Trinitaris.

El servei de Cultura oferirà per segon any, el seu servei de mediació en art contemporani. Es tracta d’un servei educatiu adreçat a centres docents i grups específics que té com a objectius facilitar i acompanyar el diàleg amb l’art contemporani i la creació.

Pel que fa a les xifres del 2022, el còmput total de visitants a les 14 exposicions programades l’any passat a la Capella de Sant Joan i a la Sala dels Trinitaris va ser de 16.607 persones; d’aquestes, 13.080 més grans de 30 anys i 3.527 menors de 30 anys. El perfil majoritari de persones que visiten i participen en les activitats expositives és d’una dona major de 30 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: