Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El penedesenc Alex Moreno, nou jugador de l’Aston Villa

El seu fitxatge deixaria prop de 350.000 euros a Vilafranca, en matèria de drets de formació. El jugador va militar a la Fundació fins els 16 anys.

El lateral esquerre penedesenc Alex Moreno ja és nou jugador de l’Aston Villa, de la Premier League. El club anglès oficialitzava la seva arribada aquest dimecres a la tarda, després de superar les corresponents revisions mèdiques i signar el seu nou contracte.

Aquest traspàs, que alguns mitjans com AS o ABC xifren en uns 13 milions d’euros, sembla que tindrà repercussió a Vilafranca, on Moreno va jugar fins els 16 anys, defensant la samarreta de l’Atlètic i del degà. Dels variables de la operació, aproximadament un 2,5% correspon a drets de formació que caurien a la capital de l’Alt Penedès.

A principis de setmana, el Betis posava rumb a Aràbia Saudita per disputar la Supercopa d’Espanya. La notícia saltava quan Moreno no formava part de la convocatòria, per acabar de concretar la seva arribada al club de Birmingham.

Ahir, el club sevillà feia públic dos emotius vídeos en què el jugador s’acomiadava dels seus ja ex-companys, i un altre en què repassava aquests darrers 4 anys a Sevilla, intentant contenir la emoció.

Alex Moreno, ja ha conegut les instal·lacions del seu nou equip, que dirigeix des d’octubre Unai Emery. Allà ja ha pogut trobar-se amb els seus nous companys, entre ells un ex del Sevilla, com Diego Carlos, i també un altre jugador amb passat a la Lliga Espanyola, el porter argentí Emiliano ‘Dibu’ Martínez, una de les figures de la Selecció Argentina al darrer mundial.

El debut al seu nou estadi, el Villa Park, es podria produir aquest divendres, a les 21h, en partit de lliga davant el Leeds United, del granadenc Marc Roca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: