Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pavelló nou de la Gamba acull el VIII Torneig de Nadal del Casal

Serà aquest dimecres, a partir de les 9h, amb la participació del TGN Bàsquet, el Samà, el Nou Bàsquet Olesa, el Manyanet Molins, el Gaudí, el Sant Andreu Natzaret i el CBT.

El Casal organitza aquest dimecres la vuitena edició del seu Torneig de Nadal, un esdeveniment que comptarà amb la participació de 8 equips, comptant als amfitrions, en categoria infantil. L’acció al pavelló nou de la Gamba arrencarà amb els primers partits, des de les 9 del matí.

Fins les 5 de la tarda es disputarà la fase de grups: al grup A es veuràn les cares el Casal, el Tarragona Bàsquet, el Samà de Vilanova i el Nou Bàsquet Olesa. El grup B estarà format pel Manyanet Molins, el Gaudí del barri de la Sagrada Família, el Sant Andreu Natzaret de Badalona i el CB Tarragona.

Cada equip jugarà tres partits i, a la conclusió de la fase de grups, els primers classificats jugaran la final, prevista per les 19:30h. Abans, a les 18h, els 2ns de grup jugaran pel 3è i 4t lloc; els 3rs ho faran pel 5è i 6è; i els 4ts lluitaran pel 7è i 8è lloc.

Durant la jornada també tindrà lloc un concurs de tir, en què cada jugador farà 15 tirs de 3 punts (des de la línia de 6,25) en menys d’1 minut. 3 tirs des de 5 posicions, amb valor doble pel tercer tir des de cada posició. Els 3 jugadors que hagin aconseguit més punts participaran a la final del concurs
de tir, que es disputarà abans de la final del torneig.

També es celebrarà un concurs de tir per a totes les famílies que acudeixin al torneig. En aquest cas es tracta d’un format sorpresa que no es desvetllarà fins el mateix dia.

La final del torneig serà coberta per les càmeres de Penedès TV i el partit s’oferirà durant la propera setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: