Dijous, 25 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca resisteix, i ho intenta, però acaba caient en el derbi davant el Calafell

Els vilafranquins van resistir un intens inici del Calafell, que s’avançava als cinc minuts. Joan Vázquez empatava abans del descans, però Jordi Ferrer donava la victòria als visitants amb l’1-2.

El Calafell es va emportar un disputat derbi d’OKLliga davant el Patí Vilafranca. Ajustat 1-2 en què els locals van disposar d’opcions per poder lluitar l’empat fins el final.

Inici fulgurant dels calafellencs, que en els 5 primers minuts van ofegar al Vilafranca. Xus Fernandez aturava una directa en aquest primer tram del partit, però Jan Escala aconseguiria finalment obrir el marcador amb un gran llençament llunyà.

El Patí, gràcies als canvis constants intentava mantenir el tipus aconseguia igualar l’intensitat del Calafell.

A 4:20 pel descans una genialitat de Joan Vázquez servia per fer l’empat.

El segon temps començava amb un guió similar al primer, amb el Vilafranca resistint les ofensives visitants. Als 8 minuts, però, una errada de Villares en la sortida de bola va ser castigada per Jordi Ferrer, per posar l’1-2 definitiu.

Els locals van buscar l’empat, sense encert, i els 3 punts van posar rumb a Calafell. El Vilafranca es manté cuer, amb 1 punt.