Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca comença el repte de la segona volta aquest dissabte a Alcoi

Ràdio Vilafranca oferirà en directe el duel dels vilafranquins a Alcoi, dissabte a partir de les 20:15h.

Últim, amb un punt. Així comença el Patí Vilafranca una segona volta de l’OKLliga que no serà gens fàcil. La lògica diria que després de tota una volta amb només un empat, la segona pot convertir-se en tot un calvari. Encara queda marge, però el temps corre en contra.

Aquest dissabte, a les 20:15, els vilafranquins comencen a Alcoi un camí per intentar revertir la situació. I és que per intentar assolir una de les posicions de playoff de permanència l’equip hauria de signar uns registres propis d’un equip de la zona alta. Ara mateix l’objectiu es troba a 10 punts. Tenint en compte que difícilment la resta d’equips es quedarà a 0 en aquesta segona meitat de la lliga, la xifra de punts hauria de ser superior aquests 10.

Davant seu el Vilafranca tindrà l’Alcoi, un equip que ha lluitat per classificar-se per la Copa del Rei fins l’última jornada i que ve de guanyar el Caldes per 6-3 la setmana passada.Els penedesencs venen de caure per 6-2 davant el Barça al Palau, en un partit que clarament no era de la lliga del Patí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: