Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia goleja a Caldes, es situa segon a l’OKLliga i serà cap de sèrie a la Copa

Victòria per 0-7 dels de Pere Varias, que pugen a la segona posició de l’OKLliga i s’asseguren ser caps de sèrie a la propera edició de la Copa del Rei.

El Noia Freixenet, amb la seva presència a la Copa assegurada de fa temps, serà un dels quatre caps de sèrie. Ho ha fet després de superar el Caldes per un còmode 0-7 en el partit disputat aquest dimecres al vespre.

Tots dos conjunts recuperaven el partit ajornat fa un mes, corresponent a la jornada 10, quan el capità del Caldes, Alexandre Acsensi perdia la vida a la carretera.

El Noia no va donar opció al seu rival, enviant el partit al descans amb 0-4. Als 8 segons Eloi Mitjans obria la llauna i mig minut després assistia Toni Salvadó per fer el 0-2. A 8 pel descans, el tercer, novament d’Eloi Mitjans, i el quart era obra d’Adrià Ballart.

A les acaballes de partit el Noia ampliava encara més la diferència, en només un minut. Xavi Costa anotava el cinquè. Martí Gabarró, a través d’una directa, feia el sisè. I novament Xavi Costa tornava a veure porteria per tancar la golejada amb el 0-7 definitiu.

Gran victòria del Noia que permet l’equip ser cap de sèrie a la Copa. És a dir, tancarà la primera volta entre els quatre primers classificats i, a priori, es trobarà un rival més assequible als quarts de final. Amb aquests tres punts, a més, els de Pere Varias es situen segons classificats de l’OKLliga, amb 28 punts, a 6 del Barça, que és el líder.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: