Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Govern es compromet a agilitzar el desplegament dels serveis territorials del Penedès

El Govern es compromet a agilitzar el desplegament dels serveis territorials del Penedès

El Govern desplegarà al Penedès els serveis d’Igualtat i Feminisme a Vilanova i la Geltrú, abans que els d’Economia.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, després de reunir-se amb l’Associació Vegueria ProPenedès a Sant Sadurní ha explicat que el Govern està compromès a accelerar el desplegament dels serveis territorials al Penedès. Vilagrà ha recordat que el desplegament s’aplicarà sempre que els pressupostos de la Generalitat tirin endavant. D’altra banda, la consellera ha avançat que el Govern desplegarà al Penedès els serveis d’Igualtat i Feminisme a Vilanova i la Geltrú, abans que els d’Economia.
A la reunió, la consellera Vilagrà ha estat acompanyada pel secretari de Governs Locals i Relacions amb l’Aran, David Rodríguez i González, i el delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: