Dijous, 25 d'abril de 2024

El Girona B esborra del mapa a un Vilafranca que cau al descens

El Vilafranca es va veure clarament superat per un Girona B que guanyava per 0-2 als 16 minuts de partit. Les victòries del Badalona i la Grama deixen l’equip en descens (14è, 19p).

Només un minut va durar l’empat inicial al Municipal de Vilafranca en el duel entre els penedesencs i el Girona B. El Vilafranca encaixava aquest diumenge un duríssim 0-4 en un partit desastrós. Impossible treure cap nota positiva del partit d’aquest cap de setmana pel cantó local.

Pràcticament sense temps per agafar seient, el Girona B estrenava el marcador, amb una jugada per la dreta que Dawda, autor d’un doblet, culminava plàcidament al segon pal.

El mini-Girona no va perdonar les imprecisions d’un Vilafranca impotent i incapaç de sortir del seu camp. El 0-2 arribava passats escasos 16 minuts, obra de Kemo.

Buscant una reacció, Cristian García feia tres canvis de cop al 25 de partit: Godbless, Illescas i Alfons Serra eren substituits per Sergi Escofet, Ashot i el nou fitxatge, Adri Toro.

La història seguia igual, i al 32 de partit, Marc Alegre sentenciava amb el tercer pel Girona B.

Al segon temps, els locals tampoc van ser capaços d’incomodar el rival, i a 10 per acabar, Dawda castigava a la contra anotant el 0-4 definitiu.

Aquest resultat, sumat a la victòria del Badalona davant el Sants i el triomf de la Grama davant l’Europa, deixen el Vilafranca en descens, tercer per la cua, amb 19 punts.

Diumenge a les 12:30h, i en directe per Penedès TV, els penedesencs rebràn la visita del sisè classificat, un Castelldefels que lluita per una posició de playoff.

I una anècdota divertida del partit de diumenge: el Girona B va jugar el partit amb la samarreta de la segona equipació del Vilafranca. Els gironins, incomprensiblement, es van presentar al Municipal amb la seva segona samarreta, amb els colors de la senyera, que coincideix amb la vestimenta habitual del Vilafranca.