Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Musicveu s’estrena amb el reeixit concert de l’Orquestra Orthemis

La propera cita cultural del festival està programada pel dia 22 de gener, amb ‘The Gourmets Vocal Quartet’, amb el seu espectacle ‘Negro espirituals gospel & soul’.

El passat 6 de gener, Dia de Reis, la novena edició del Festival Musicveu donava el tret de sortida amb el Gran Concert d’Any Nou a ritme de Strauss. Gairebé 350 persones van poder gaudir del millor de l’Orthemis Orquestra (Orquestra de Cambra de l’Empordà), que dirigida pel Diego Miguel-Urzanqui va oferir un repertori ben ampli de valsos i polques
de Strauss. El concert tenia lloc a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca i va ser el rector, Mn. Xavier Aymerich qui va donar la benvinguda als assistents. Va voler agrair la tasca que realitza la Fundació Amics del Joan Petit, nens amb càncer, enguany entitat beneficiària del Festival Solidari MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae. A continuació en Joan Torner, President de la Fundació Amics del Joan Petit va agrair al públic la seva assistència i la seva aportació solidària, i va tenir unes paraules d’agraïment també pels organitzadors del concert, col·laboradors, músics, i professionals de la Fundació Pinnae. Finalment, va intervenir Martí Solé, President de la Fundació Pinnae, qui va agraïr també l’acollida d’aquest concert inicial del Festival MUSiCVEU a la Parròquia de Vilafranca, i també al públic assistent a qui va animar a participar en les properes activitats i concerts programats en aquesta edició del Festival, durant els propers set mesos, i en diferents indrets de la Vegueria. El concert es va dividir en dues parts, amb un total de deu peces musicals, i en acabar, un públic totalment entregat va motivar amb l’escalf dels seus aplaudiments que l’Orthemis Orchestra els fes un darrer regal musical en forma de visos, que va culminar la seva actuació amb la ja tradicional i esperada marxa Radetzki. La propera cita cultural del festival està programada pel dia 22 de gener, amb “The Gourmets Vocal Quartet”, amb el seu espectacle “Negro espirituals gospel & soul”, a partir de les 19 h a l’Auditori del Fòrum Berger i Balaguer. El proper dia 5 de febrer, a les 12h, els més menuts podran gaudir de l’Espectacle Infantil amb el Nanu Ferrari “Chikaka màgic Xou”, a Cal Figarot, un espectacle divertit i ple de sorpreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: