Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Musicveu comença amb el concert d’Any Nou amb Orthemis Orquestra

Seran 7 mesos d’activitats i 12 concerts en 12 espais diferents. Sempre amb un esperit solidari, enguany amb l’objectiu d’obtenir beneficis per la fundació ‘Amics del Joan Petit’.

Del 6 de gener al 22 de juliol d’aquest 2023 es desenvoluparà el 9è Festival solidari Musicveu. El primer espectacle, tal i com explica el director de la Fundació Pinnae Joan Melero, serà el concert d’Orthemis Orquestra el dia de Reis a la Basílica de Santa Maria.
Seran 7 mesos d’activitats i 12 concerts en 12 espais diferents. Sempre amb un esperit solidari, enguany amb l’objectiu d’obtenir beneficis per la fundació ‘Amics del Joan Petit’.

Paral·lelament també es faran 3 activitats de caire lúdic orientades a un públic familiar. Seran una caminada solidària a la Muntanyeta de Moja, un sopar solidari + concert a la Font de la Canya i l’espectacle de pallassos amb Nanu Ferrari. El cartell musical serà molt variat i podrem veure artistes com Andrea Motis, Ramon Mirabet o Mikel Erentxun.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: