Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca rep la visita de la seva bèstia negra en el primer partit a casa del 2023

El Vilafranca – Montañesa es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, aquest diumenge a les 12 del migdia.

Aquest diumenge a les 12h, el Municipal acull el duel entre Vilafranca i Montañesa. Partit contra un equip que no porta massa bons records als penedesencs. A la primera volta, derrota per 4-1, en el partit de la segona jornada de lliga.

Molt han canviat les coses des d’aleshores, especialment pel Vilafranca. A nivell classificatori, duel d’oposats. La Montañesa està sent una de les sorpreses agradables d’aquesta temporada: són quarts classificats amb 29 punts, a dos de la segona posició i instal·lats a zona de playoff durant fa setmanes.

A més, l’equip compta amb el pitxitxi de la lliga, el davanter Fernando Velillas, que ja suma 9 gols aquesta temporada. També perillosos Eric Jimenez i Siabu Sanneh, amb 4 gols cadascú. Els de Nou Barris poden presumir de ser l’equip més golejador de la categoria, juntament amb el Sant Andreu, amb 28 gols en 16 partits.

Tot el contrari que el Vilafranca, un equip al qual se li resisteix el gol. Bona mostra va ser el partit de la setmana passada a Vilassar, en què ni amb un home més l’equip va ser capaç de veure porteria. A més, les males notícies s’acumulen: el davanter David Toro serà baixa per una recaiguda en la seva lesió als isquiotibials. Tampoc formarà part de l’equip Victor Oribe, qui podria tornar a entrenar-se amb el grup la setmana que ve.

Una de les baixes probables aquesta jornada serà el porter Toni Casamayor. Per tant, protagonisme sota pals pel jove meta Pablo Chacón.

El Vilafranca només suma una derrota en els últims 7 partits, i 10 dels últims 21 punts. Una victòria ajudaria a obrir escletxa amb les posicions de descens, que ara mateix es troba a tan sols 3 punts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: