Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca esgarrapa un punt contra la Montañesa en el quart partit sense guanyar

L’equip es manté tres punts per sobre del descens, i diumenge (12h, en directe per Ràdio Vilafranca) visitarà l’Europa, actual líder de Tercera.

El FC Vilafranca segueix amb tres punts d’avantatge respecte les posicions de descens després de l’empat a un contra la Montañesa al Municipal. Segon empat consecutiu pels penedesencs, que acumulen 4 partits sense guanyar.

L’equip només suma una victòria com a local aquesta temporada. La nota positiva és que ja són dos partits seguits a casa veient porteria.

Alexis García estrenava el marcador al minut 20 aprofitant la passada d’Ashot a l’àrea petita per fer l’1-0.

A partir d’aqui el Vilafranca resistia les ofensives del conjunt de Nou Barris. De Sande salvava sobre la línia un intent de Sanneh.

I a tocar del descans, l’ensurt arribava des de la cantonada, en un intent de gol olímpic que el porter Pablo Chacón salvava in extremis.

El millor del primer temps, la victòria momentània i és que a la mitja hora, Miki Puerto marxava lesionat. Al segon temps, nova lesió, la d’Alexis, que es retirava al minut 47.

Al 12 de la segona empat de la Montañesa. Centrada de Pedro Bilbao des de la dreta, Favio Osorio guanya l’esquena i en planxa batia Chacón.

El marcador ja no es tornaria a moure en una segona part amb poques ocasions. La més perillosa la signava Naranjo amb una falta que marxava alta.

El partit es tancava a l’àrea de la Montañesa, amb Ferreira reclamant penal en una topada amb el porter. L’àrbitre es portava el xiulet a la boca per decretar el final.

El Vilafranca puja una posició i és 11è, amb 18 punts, 3 per sobre del Badalona, que marca la zona de descens. Diumenge a les 12h, el degà visitarà el líder Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: