Dijous, 25 d'abril de 2024

El FC Vilafranca aixeca un 2-0 en contra i treu un valuós punt en la visita al líder Europa

L’equip perdia per 2-0 al minut 18 i aconseguia empatar a un minut del descans amb gols d’Eric Via i Joel Bona.

Meritori empat el que va sumar el FC Vilafranca en la seva visita al Nou Sardenya. 2-2 davant un Europa que sortia endollat al duel i en pràcticament 20 minuts ja gaudia d’un avantatge de 2 gols.

El líder no perdonava en un inici fulgurant. L’1-0 arribava en una jugada desafortunada. Un refús de Joel Bona es convertia en gol de Victor Aliaga.

Encara es posaven pitjor les coses al 18 de partit amb el segon d’Aliaga, després d’una gran jugada personal que culminava amb una bola picada per sobre de Casamayor.

El Vilafranca va saber mantenir el tipus i només 3 minuts després arribava la reacció. La reaparició d’Eric Via es saldava amb un gran gol de falta per retallar diferències.

Amb un gran Casamayor, salvant el tercer gol local, el Vilafranca aconseguia l’empat a tocar del descans. Joel Bona era l’autor del 2-2.

Un marcador que ja no es tornaria a moure, gràcies al gran esforç defensiu dels penedesencs per sumar el tercer empat consecutiu. Un empat amb gust molt diferent als de Vilassar i el de la setmana passada contra la Montañesa.

Diumenge, a les 12h en directe per Ràdio Vilafranca, duel contra el Girona B, vuitè amb 23 punts. Els vilafranquins, amb el punt sumat aquesta jornada són dotzens, amb 19, tres per sobre del descens.