Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El detingut per matar la dona a Pontons és l’actor Jorge Ferrandis

El detingut per matar la dona a Pontons és l’actor Jorge Ferrandis

La Guàrdia Civil ha trobat proves incriminatòries al seu pis de Barcelona

Segons ha confirmat l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, a Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió la Guàrdia Civil ha detingut a l’actor de 43 anys Jorge Ferrandis per presumptament haver matat la seva parella, les restes de les quals van ser trobades fa uns dies en una finca de Pontons. La Guàrdia Civil ha estat registrant en aquestes últimes hores un pis al carrer Castillejos de Barcelona i un altre en una altra zona de la capital catalana, propietat de Ferrandis, i va trobar-hi proves que l’inculpen de l’assassinat de la seva dona el 2021. Concretament, s’hi van trobar pertinences de la víctima així com eines que podien haver estat utilitzades per enterrar el cos.

Segons apunten diversos mitjans de comunicació, Ferrandis hauria mantingut el cos de la seva parella en un congelador durant un any abans de ser enterrada a la finca de Pontons. La investigació continua oberta perquè la policia encara està investigant on es va cometre l’assassinat.

Per a més informació:

https://www.rtvvilafranca.cat/2023/01/les-sospites-de-veins-i-ajuntament-claus-per-acabar-trobant-la-tomba-de-la-dona-morta-a-pontons/

https://www.rtvvilafranca.cat/2023/01/pontons-decreta-dos-dies-de-dol-per-lassassinat-duna-dona-trobada-en-un-terreny-del-municipi/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: