Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consorci de Promoció Turística ofereix a 11 ajuntaments el servei de tècnic compartit

El Consorci de Promoció Turística ofereix a 11 ajuntaments el servei de tècnic compartit

Tres tècniques donen suport a aquests municipis per desenvolupar, millorar i ampliar la seva estratègia turística i aprofitar els actius de que ja disposen oferint productes turístics de qualitat.

El Consorci va posar en marxa aquest servei l’any 2017, i en primera instància s’hi van acollir 5 municipis amb una tècnica de turisme que compartien. En aquests moments, la iniciativa s’ha ampliat fins els 11 municipis participants, i la contractació de dues tècniques més que complementen el servei.

El president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Ramon Riera, destacava el fet que amb aquests tècnics compartits es pretén ajudar a gestionar, donar a conèixer i ordenar el potencial turístic dels diferents municipis.

En definitiva Riera remarca que l’objectiu del Consorci és que no hi hagi cap municipi al Penedès sense un tècnic de turisme.

L’entrada de nous municipis s’ha concretat aquests darrers mesos, després de la pandèmia, i alguns dels que ja hi participaven també han demanat ampliar l’horari dels tècnic per millorar la seva estratègia turística.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: