Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca inaugura l’exposició de Ramona Via

El dia 27 hi haurà una ruta per Vilafranca partint de la novel.la “Nit de Reis”

El Casal de Vilafranca va inaugurar fa uns dies una exposició sobre Ramona Via, a càrrec del filòleg Josep Messeguer-Carbó i l’historiador Joan Solé Bordes.

L’objectiu d’aquesta mostra es redescobrir l’obra i la figura de la llevadora i escriptora Ramona Via, que va contribuir a la cultura i llengua catalana mitjançant la docència, l’escriptura i la traducció.

Messeguer guiara el proper 27 de gener una ruta per Vilafranca del Penedès, partint de la novel·la «Nit de Reis». Per participar a la ruta cal inscriure’s a través de l’app del Casal, a les oficines de l’entitat o enviant un correu a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: