Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de debutar a Europa amb victòria, diumenge torn pel Sant Cugat

El Noia disputava el primer partit de la Champions League i tornava de Sarzana amb victòria per 3-4. Diumenge, a les 16:05h, i en directe per Penedès TV, rebran el Sant Cugat.

Després de l’estrena en la Champions League aquest passat dijous amb victòria per 3-4 a la pista del Sarzana, el Noia torna a l’acció diumenge a les 16:05h a l’Ateneu. Serà davant el Sant Cugat, actual avantpenúltim classificat de l’OKLliga.

Precisament la setmana passada el Noia ensopegava a la pista del penúltim, l’Arenys, empatant a 2. Aquest resultat deixava l’equip en la quarta posició de la categoria, encara amb opcions de lluitar la segona posició que ostenta el Liceo.

Arribarà a l’Ateneu un Sant Cugat que suma tres derrotes consecutives i amb urgències a la classificació. Actualment només un marge de dos punts respecte l’Arenys, que persegueix la zona de promoció de permanència.

L’equip de Sant Sadurní intentarà que el partit de dijous al vespre no passi factura a nivell físic. A partir d’ara, dos partits per setmana entre Champions i OKLliga, fet que ja ha obligat l’ajornament d’altres partits de la categoria.

El Noia – Sant Cugat es podrà seguir en directe per Penedès TV diumenge a les 16:05h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: