Dimarts, 16 d'abril de 2024

David Bertran i Mireia Suñé, guanyadors d’una 7a Sant Silvestre amb 138 participants

Els 138 corredors suposen un augment en la xifra de participants, respecte els 102 de l’edició celebrada al març,

L’any esportiu es va tancar a Vilafranca amb la celebració de la setena edició de la cursa de Sant Silvestre. 138 corredors i corredores van prendre part en la cursa de 5km que, enguany, es va avançar al dia 30 de desembre.

Anecdòticament, era la segona vegada que es celebrava la cursa durant el 2022, ja que la sisena edició, ajornada per la COVID, es va celebrar el passat mes de març. Aquesta setena tornava a les seves dates habituals.

En la plana competitiva, triomf en la categoria masculina pel vilafranquí David Bertran, creuant la meta en un temps de 17 minuts i 41 segons. L’atleta de Fondistes Penedès també l’havia corregut al març.

El podi masculí el van completar el granadenc Roger Vives, amb una marca de 17:59, i en tercer lloc Sam Linares, amb 18:13.

La primera dona en creuar la meta va ser Mireia Suñé. La corredora, natural de Vallirana, 12a de la general, va aturar el crono en 20:18.

La cursa mantenia el canvi de recorregut implementat en la darrera edició. Una canvi que ha vingut per quedar-s’hi.

Punt i final a una nova edició de Sant Silvestre, per a molts atletes, avantsala de la 10K, que tindrà lloc el proper 29 de gener.