Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la darrera fase de reurbanització del carrer Tossa de Mar

L’inici de les obres de substitució del clavegueram ha comportat que la cruïlla dels carrers Amàlia Soler i Tossa de Mar estigui tallada al trànsit de vehicles fins el 16 de gener.

Dilluns començava la tercera i darrera fase dels treballs de reurbanització del carrer Tossa de Mar. Uns treballs que abasten el tram entre el carrer Amàlia Soler i l’Avinguda Tarragona. Com en les anteriors fases els treballs han començat per la renovació de les xarxes de clavegueram i d’abastament d’aigua que realitza Aigües de Vilafranca i a continuació es reurbanitzarà tot el tram. L’inici de les obres de substitució del clavegueram ha comportat que la cruïlla dels carrers Amàlia Soler i Tossa de Mar estigui tallada al trànsit de vehicles durant una setmana, fins al 16 de gener. Per aquest motiu, el carrer Amàlia Soler estarà tallat a la circulació des del carrer Germanor fins al carrer Montblanc, amb accés sols per al veïnat i serveis d’emergències. Les obres d’aquesta fase està previst que finalitzin el mes de març. També com en les altres fases, queden inhabilitats els accessos i sortides dels aparcaments privats del tram c/ Amàlia Soler-avinguda Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: