Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuts a la promoció de vi en tercers països

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha convocat els ajuts a la promoció de vi en tercers països corresponents a la campanya 2023-2024.

Es tracta d’un ajut comunitari que promou l’exportació dels productes vinícoles a tercers països, amb la finalitat de contribuir a la millora de la seva posició competitiva i la consolidació d’aquests productes, i l’obertura de nous mercats.
L’objecte d’aquests ajuts és millorar la competitivitat dels vins catalans, cosa que inclou obrir i diversificar mercats vitivinícoles. El seu finançament és íntegrament a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Garantia i pot arribar a assolir el 50% de les despeses subvencionables.
Aquests ajuts s’adrecen a empreses vinícoles elaboradores o comercialitzadores, organitzacions i associacions d’organitzacions de productors vitivinícoles, organitzacions interprofessionals agroalimentàries, DO, cooperatives que comercialitzin vins elaborats per a les cooperatives o per als seus associats, entitats associatives sense ànim de lucre participades exclusivament per empreses del sector vitivinícola i organismes públics amb competència per dur a terme actuacions de promoció de productes i mercats de tercers països.
Les persones que hi estiguin interessades poden presentar la seva sol·licitud i la documentació corresponent a la Direcció General d’Empreses Agroalimentàries abans del 15 de gener. Les accions i els programes de promoció s’executaran entre l’1 de maig i el 31 de desembre de 2023, ambdós inclosos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: