Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

250 jugadors van participar en un reeixit Torneig 3×3 del Club Patí Sant Ramon

L’èxit del torneig omple d’optimisme als organitzadors de cara a planificar la tercera edició l’any que ve.

Al llarg de 12 hores uns 250 jugadors van prendre part en el Torneig 3×3, organtizat pel Club Patí Sant Ramon aquest passat dissabte. Era la segona edició d’un torneig que es va estrenar fa 3 anys i que fins ara no s’havia pogut tornar a tirar endavant. La Poliesportiva de Vilafranca era l’escenari.

Abans de començar, el club restava expectant sobre la resposta dels participants. Al final, una setantena d’equips van formalitzar la seva inscripció. Cal destacar que no era un torneig federat, i que els jugadors agrupar-se i formar equips lliurement amb el nom que desitgessin: alguns exemples són les ‘Cebetes rodadores’, els ‘Superpokemons’ o ‘Las Kinder Bueno’.

Més de 170 partits durant 12 hores de joc, amb partits cada 15 minuts, i que es disputaven de manera simultània a les quatre pistes habilitades. Un torneig obert a totes les categories, des de prebenjamí, fins a veterans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: