Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Visita a les persones més grans de 80 anys que viuen soles

Les persones de més de 80 anys que viuen soles reben la visita del voluntariat de la Comissió pel benestar de la gent gran de Vilafranca.

La regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca ha tornat a posar en marxa aquest Nadal les visites a les persones grans que viuen soles a la vila. Persones voluntàries, integrants de la Comissió municipal pel benestar de la gent gran, acompanyades d’altres voluntaris i voluntàries, estan visitant les més de set-centes persones majors de vuitanta anys, empadronades a Vilafranca i que consta que viuen soles.

Les persones visitades són obsequiades amb una bosseta confeccionada pels tallers d’artesania del Casal Municipal de Gent Gran del Tívoli, i una capseta de catànies. Però la visita s’aprofita per copsar qualsevol necessitats d’aquestes persones.

El regidor de Drets Socials explica que, generalment, les persones visitades estan bé però sempre es pot detectar alguna necessitat que d’altres maneres podria passar desapercebuda.

La Trini Martínez és una de les persones voluntàries de la comissió i explica que, en general, la rebuda de les persones a qui visiten és bona.

La valoració d’aquest tipus de visites és molt positiva, com també ho va ser el contacte telefònic que es va establir durant la pandèmia de Covid-19 dins del projecte Obrint camins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: