Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca inaugura el nou Centre de Dia Jaume Nicolás

Vilafranca ha obert portes aquest mes de desembre al nou centre de Dia Jaume Nicolás a la casa Berch i Galtés, propietat de Pinnae que es troba ubicada al carrer Bisbe Morgades.

Després de crear l’edifici d’allotjaments tutelats per a persones autònomes amb ajuda i supervisió, la fundació Inglada Via necessitava un complement de centre de dia, que ja tenien a la residència, però que per la pandèmia es va anul·lar. Ho explica la directora corporativa de la fundació Inglada Via, Marga Padullés.

Aquest nou centre té com ha objectiu oferir un servei d’acolliment diürn, per les persones majors de 65 anys i programar diverses activitats des de les 8h del matí fins les 20h del vespre, amb esmorzars, dinars i berenars. El centre té el propòsit d’ajudar a la recuperació i el manteniment de l’autonomia social, deixant a la persona en el seu entorn familiar i personal. Ho explica la directora del Centre de Dia Jaume Nicolás, Alba Girona.

El servei compta amb diversos professionals com fisioterapeutes, educadors socials, psicòlegs, auxiliars d’infermeria, infermera, treballadors socials, perruqueria i per últim la direcció i coordinació del centre. També compta amb cuina pròpia, un jardí modernista i una programació d’activitats dirigides.

A partir del mes de gener es faran les jornades de portes obertes per donar a saber l’equipament i els serveis que ofereixen. El centre està obert de dilluns a divendres i pot oferir servei a un màxim de 40 persones. Hi ha diverses opcions d’inscripció i els usuaris poden fer fins a un mes de prova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: