Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Patí sense Toni Porta busca la primera victòria contra un Arenys que tampoc ha guanyat

La setmana passada el Girona aconseguia el primer triomf del curs a costa del Patí. Aquest diumenge els vilafranquins es tornen a enfrontar a un conjunt que tampoc ha guanyat encara.

Després d’una setmana marcada per una notícia que mai es de bon gust, com el canvi de l’entrenador, el Patí Vilafranca segueix centrat en clau lliguera per intentar trencar la ratxa i puntuar per primera vegada aquesta temporada.

L’equip, ja sota les ordres de Toni Aranda, visitarà la pista de l’Arenys de Munt aquest diumenge a les 12:15h, un altre equip que tampoc sap el que és guanyar aquest curs, però que suma dos punts, fruit dels empats contra Sant Cugat i Alcoi. Es veuen les cares els dos únics equips de l’OKLliga que encara no han guanyat.

Tot i la derrota contra el Girona, el Patí es va mostrar combatiu fins el final, i fins i tot va poder somiar amb el triomf, o com a mínim els primers punts d’enguany. L’objectiu aquesta jornada és mantenir l’esperit i confiar en les seves opcions.

Tot i la mala situació classificatòria de l’Arenys, en els últims quatre partits s’ha mostrat com un equip amb potencial, capaç de competir de tu a tu contra rivals a priori de major entitat: empat a 4 contra l’Alcoi, derrota per la mínima a Calafell, i derrotes ajustades i amb molts gols contra Igualada i la darrera per 7-6 contra el Caldes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: