Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un doblet de Pablo del Rio dona al Patí el primer punt de la temporada

El Patí Vilafranca va sumar el primer punt de la temporada en empatar a 2 contra el Sant Cugat. Dos gols del jove Pablo del Rio van servir per aixecar un 0-2 en contra.

10 jornades després el Patí Vilafranca suma el primer punt de la temporada amb el més que meritori empat a 2 contra el Sant Cugat. Un resultat just per un Vilafranca que va sortir endollat des de l’inici i va fer mèrits per emportar-se els tres punts.

El bon inici de partit no va tenir premi, i una jornada més el Patí va tornar a veure’s per sota al marcador, en una acció desafortunada en què Gabri Villares no va aconseguir refusar la bola. Pol Galbas en una posició immillorable no va perdonar per fer el 0-1, resultat al descans.

Els de Toni Aranda, aconseguien mantenir la forma davant un Sant Cugat molt perillós a la contra, però tornaven a anar a remolc.

Al segon temps, el Patí va mantenir la intensitat i el bon joc del primer temps, però tot es tornava a tòrcer a 10 pel final. En una contra perfecta culminada per Pau Gilabert, el Sant Cugat posava dos de diferència.

Amb la desena falta visitant, Pablo del Rio va donar vida al Patí transformant la directa de manera magistral. Gol important, trencant la ratxa de 8 directes sense encert aquesta temporada.

A cinc pel final, l’esforç i l’entrega va tenir premi amb el segon gol de la nit per a Pablo del Rio. Una bola que es resistia a entrar i que pot ser molt més que un gol, la pinya dels jugadors en la celebració ho va demostrar.

Al final, partit obert amb arribades a les dues porteries i una destacada actuació de Pol Ferrer pel cantó vilafranquí, un dels artífexs de l’empat a 2 contra el Sant Cugat. El Patí va resistir tot i les lesions de Necchi i Roger Martí.

El Patí aconsegueix el primer punt de la temporada després de nou jornades, abans del derbi de dissabte a les 19:30h a l’Ateneu contra el Noia. Els de Toni Aranda segueixen cuers, a cinc punts de la promoció de permanència, i amb la primera alegria de la temporada al cos. Una alegria que aquest equip ja necessitava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: