Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Txell Feixas, Miquel Agustí Torres i la GATAP rebran les Distincions del Casal de Vilafranca

Txell Feixas, Miquel Agustí Torres i la GATAP rebran les Distincions del Casal de Vilafranca

Aquest divendres el Casal retrà homenatge a les persones que enguany compleixen 25 i 50 anys com a socis i sòcies de l’entitat.

En aquest acte, que es durà a terme al Teatre Casal amb entrada lliure i oberta a tothom, també es farà el lliurament de les Distincions d’Honor, Projecció i Aliança 2022, guardons que volen reconèixer aquelles persones i col·lectius que treballen pel territori en els àmbits de la cultura, la identitat, la formació, el civisme o l’esport. La periodista de TV3 Txell Feixas, nascuda a Mediona i que va iniciar la seva activitat professional a RTV Vilafranca, rebrà la Distinció d’Honor 2022 per la seva tasca com a periodista, per les seves bones pràctiques a l’hora de visibilitzar les dones en zones de conflicte i pel seu vincle amb el Casal, tant en les cobertures informatives com gaudint dels actes que s’hi celebren.
La Distinció de Projecció 2022 serà per Miquel Agustí Torres, soci del Casal que compta amb una tradició familiar vitivinícola de més de 150 anys. Miquel
Finalment, la coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès serà guardonada amb la Distinció d’Aliança, pel seu vincle continuat amb el Casal, les seves iniciatives per donar veu a la cultura i talent escènic penedesencs, i la seva incansable programació anual que porta el millor teatre amateur de la comarca als escenaris del Penedès.
L’homenatge als socis i sòcies i el lliurament de les distincions tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre al Teatre Casal. El passat 2021 es va guardonar l’atleta Sara Loher, el jugador de bàsquet Adrià Domènech i els Falcons de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: