Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Turull visita la Fira del Gall i destaca el seu valor pel territori

El secretari general de Junts, Jordi Turull, va visitar ahir, acompanyat del cap de llista de Junts, Aureli Ruiz, la 358a edició de la Fira del Gall.

Durant la visita recordava amb emoció la darrera vegada que va visitar
la fira per les mostres de suport que va rebre per part de la gent atès que feia poc temps que havia sortit de la presó. Turull va constatar que la fira continua sent un referent al territori. Per la seva banda, Ruiz destacava allò que no es veu de la fira, fent referència a la feina de productors, criadors, expositors i organitzadors ja que, sense ells, seria impossible celebrar-la.

Durant la visita, Turull va fer referència a les crítiques per part d’ERC que acusen a Junts de dilatar l’acord pels pressupostos degut a interessos partidistes. El secretari general de Junts va assegurar que Junts està en predisposició d’arribar a un acord sempre que no hi hagi retrets. Tanmateix, va constatar que, fins ara, ERC ha prioritzat centrar-se en el retret i en demanar l’adhesió per l’adhesió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: