Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres cellers de la DO Penedès portaran els seus vins a la Festa del Vi Novell de Barcelona

Tres cellers de la DO Penedès portaran els seus vins a la Festa del Vi Novell de Barcelona

La festa es farà als jardins del Palau Robert de Barcelona, i permetrà conèixer i degustar els vins novells que presentaran 13 cellers de 7 denominacions d’origen catalanes.

La cita és aquest dissabte dia 10 de desembre, a la Festa del Vi Novell de Barcelona que es farà durant tot el dia als jardins del Palau Robert. En total hi seran presents 13 cellers catalans de 7 denominacions d’origen diferents, que hi portaran a tastar 19 vins novells, més 3 cellers mallorquins que enguany se sumen a la festa per promocionar i donar a conèixer el vi novell.

Els cellers del Penedès que hi seran presents són el Celler Cooperatiu de La Granada, Covides i Maset. Tots tres formen part del grup de cellers catalans elaboradors de novell, que organitzen conjuntament la festa. La Penedès, amb aquests tres cellers, serà una de les denominacions d’origen més representades.

La festa, que compta amb el suport de l’INCAVI, obrirà portes a les 11 del matí i s’allargarà fins a les 8 del vespre. L’entrada als jardins del Palau Robert serà lliure i els tiquets de degustació tindran un cost de 1,5 € el tiquet individual o 10 € el paquet de 8 tiquets. A més de tastar els vins, la festa és una ocasió excel·lent per conèixer de primera mà els cellers elaboradors, que explicaran a tothom qui ho vulgui la història i les especificitats dels seus vins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: