Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos encendrà els llums de Nadal aquest dijous

Els follets de la llum i l’infant que resulti guanyador del sorteig per encendre les llums de Nadal, seran els encarregats de donar el tret de sortida a les festes al municipi.

La festa es durà a terme davant de l’ajuntament aquest dijous dia 15 de desembre i començarà a les 5 de la tarda amb un photocall amb els follets de la llum, la realització de tallers infantils i la col·locació de les bústies per poder dipositar les butlletes per participar al sorteig per encendre la il·luminació nadalenca.

A les 6 de la tarda tindrà lloc el sorteig per conèixer l’infant que encendrà les llums de Nadal, i també l’elecció de la nena i el nen que lliuraran la clau màgica a ses Majestats els Reis de l’Orient el proper 5 de gener. I finalment es premerà l’interruptor per encendre els llums que il·luminaran Santa Margarida i els Monjos durant tots els dies de les festes de Nadal.

L’encesa de llums de Nadal anirà acompanyada de la primera projecció del mapping “La màgia del Nadal” a la façana de l’ajuntament. Posteriorment també es faran passis del mapping, cada 15 minuts de 6 a 7 de la tarda, els dimecres 28 de desembre i 4 de gener davant de l’ajuntament; i el divendres 23 i el dijous 29 de desembre a les escoles velles de la Ràpita.

Fins el 6 de gener a Santa Margarida i els Monjos es pot gaudir d’una amplia varietat d’activitats preparades per les entitats i els serveis municipals per viure les festes nadalenques intensament. Es pot consultar tota la programació a smmonjos.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: