Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Santa Margarida i els Monjos aprova un pressupost de 10.800.000 euros per al 2023

Santa Margarida i els Monjos aprova un pressupost de 10.800.000 euros per al 2023

El ple va aprovar també altres qüestions, com l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Santa Margarida i els Monjos i Castellví de la Marca.

L’Ajuntament dels Monjos ha aprovat un pressupost municipal de 10.802.551 euros per al 2023, sota criteris de prudència financera i en un context econòmic i fiscal marcat pels efectes econòmics de la post-pandèmia de la COVID-19 i per l’encariment exponencial de preus i subministraments. Aquesta quantitat representa un augment del 7% en relació al pressupost inicialment previst l’any anterior.

Aquest creixement ve donat fonamentalment per tres conceptes: augment del capítol de personal que inclou l’increment de sous acumulat del 5% respecte l’any anterior i el manteniment dels plans d’ocupació i el projecte de brigada jove; la previsió de la pujada d’un 40% en la despesa d’energia i gas i l’increment del cost d’alguns contractes a adjudicar en base al Pla anual de contractació; i per últim, l’augment de subvencions per al teixit associatiu i l’increment d’aportacions a la Mancomunitat i al Consell Comarcal pels serveis que gestionen.

Els comptes municipals han estat aprovats amb els vots a favor del PSC i en contra dels grups municipals d’ERC, PA-CUP i JxCAT, en el plenari municipal celebrat aquesta setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: