Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Joan de Mediona acull la segona edició del Market Rural de joguines de disseny

Aquest cap de setmana, l’espai de treball compartit Kunlabi, a Sant Joan de Mediona, ha acollit la segona edició del Market Rural de joguines de disseny.

Aquest mercat és una iniciativa de la cooperativa de disseny gràfic i comunicació Bildi i de la marca de joguines medionenca Trigonos.

En aquesta segona edició han participat al mercat set marques independents de joguines provinents de diferents indrets d’Europa. Una tria que s’ha fet tenint en compte la singularitat de les propostes, buscant novetats respecte a l’edició anterior i procurant oferir un ventall innovador de peces, tant pel que fa al concepte com a l’ús de nous materials i tècniques: materials flexibles, fotoluminiscents, imants, teixit, suro i fusta. A més, totes les joguines que s’hi han exposat estan fabricades de manera sostenible.

El dissenyador gràfic i cofundador de Bildi Martí Ferré explica el concepte de «joguina de disseny».

El mercat té per objectiu difondre la cultura del disseny i la creativitat aplicada a les joguines; alhora que reivindicar i difondre el disseny més enllà de l’àmbit urbà de Barcelona.

A banda del mercat, on els visitants podien veure, tocar i adquirir les joguines que portaven les set marques esmentades, es van programar activitats paral·leles com una exposició de joguines singulars, presentacions de joguines de la mà dels seus creadors i un concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: