Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Personal de l’hospital protesta pel nou càrrec de directora d’infermeria transversal

Des del Comitè d’Empresa remarquen que si els estaments polítics no prenen mesures, l’Hospital de Vilafranca quedarà definitivament com una sucursal de l’Hospital Residència Sant Camil.

Aquesta setmana s’ha anunciat el nomenament de la nova directora d’infermeria transversal, càrrec que implicarà, segons han explicat des del Comitè d’Empresa de l’Hospital de Vilafranca, la pèrdua de la directora d’infermeria, Olga Mato. És per això que part del personal de l’Hospital de Vilafranca s’ha mobilitzat aquest dijous al migdia a les portes del centre. La presidenta del Comitè d’Empresa, Montserrat Bermejo, explicava que arran de la fusió entre els consorcis de l’Alt Penedès i Garraf s’està imposant un model jeràrquic i obsolet i que la culminació és el nomenament d’una persona que pertany a la cúpula directiva dels Camils.
Des del Comitè d’Empresa remarquen que si els estaments polítics no prenen mesures, l’Hospital de Vilafranca quedarà definitivament com una sucursal de l’Hospital Residència Sant Camil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: