Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noia i Patí Vilafranca protagonitzen un derbi d’OKLliga cinc anys després

L’últim Noia – Vilafranca a l’OKLliga (17 de febrer de 2017) va acabar amb victòria sadurninenca per 4-1.

5 temporades ha hagut d’esperar l’hoquei patins altpenedesenc per tornar a viure un derbi comarcal a l’OKLliga. I aquest dissabte a les 19:30h s’omplirà aquest buit amb el Noia – Patí Vilafranca que es viurà a l’Ateneu de Sant Sadurní.

Un partit que enfrontarà a dos equips amb dinàmiques oposades a la classificació i objectius ben diferents, però un derbi sempre és un derbi. El Noia, quart amb 19 punts, i el partit de Caldes encara pendent, podria acabar la jornada en segona posició, a l’espera dels resultats de Liceo, Calafell i Reus.

Per la seva banda, el Patí, cuer però amb el primer punt de la temporada, gràcies a l’empat contra el Sant Cugat, voldrà aprofitar el bon resultat de dimarts com un trampolí per intentar canviar la dinàmica i, en primera instància, fer un bon paper al derbi contra el Noia.

Un partit alhora especial per Toni Aranda, que en el passat va formar part de l’staff de Pere Varias com a ajudant.

Serà el primer enfrontament entre Noia i Patí en cinc anys. L’últim es va produir el 19 de febrer de 2017, amb victòria sadurninenca per 4-1. D’aquell últim derbi pel cantó vilafranquí només es mantenen Joan Vázquez i Marc Palau, mentre al Noia, l’únic que repetirà serà el capità Aleix Esteller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: