Divendres, 29 de març de 2024

L’Hospitalet castiga la manca de punteria del Vilafranca en l’últim partit de l’any (3-1)

Tot i la derrota els penedesencs tanquen la primera volta fora de les posicions de descens.

El FC Vilafranca tanca l’any 2022 amb derrota al camp de la Feixa Llarga davant l’Hospitalet per 3-1. Un resultat just, en què l’equip més efectiu de cara a porteria es va emportar els 3 punts per en l’últim partit de la primera volta.

Després d’un inici amb arribades pels dos conjunts i oportunitats per obrir la llauna, el primer gol va acabar arribant des dels 11 metres. Canario va ser l’encarregat d’obrir el marcador pels locals al minut 40.Un cop que va arribar a tocar del descans, però del qual el Vilafranca es va saber refer.

Només 4 minuts després Nil Pradas empatava pel Vilafranca rematant al segon pal una gran pilota penjada d’Alexis García des de l’esquerra.

El Vilafranca salvava els mobles abans del descans per arribar al segon temps amb totes les opcions.

A la segona part Alexis va tornar a ser protagonista, i de les seves botes van sorgir algunes de les ocasions més clares. Una va quedar a milímetres d’agafar porteria. I també Alexis va lluitar una bola fins el final per servir en safata el gol a Aleix Diaz, que no va encertar en l’1 contra 1. I també doble ocasió clara, en què la defensa de l’Hospitalet salvava el gol d’Aleix sobre la línia.

Però en el futbol tampoc es viu de mèrits, es viu del gol. Un gol que l’Hospitalet va trobar, i en canvi el Vilafranca no.

Al 74, Miquel Ripoll aprofitava una pilota morta al punt de penal per tornar a avançar els locals, que van acabar de segellar el partit al 87, amb el cop de cap d’Alex Garcia després d’un corner que es va anar enverinant.

Amb aquesta derrota el Vilafranca veu trencada la ratxa de cinc partits seguits puntuant i tanca la primera volta en 12 posició, amb 16 punts, 3 per sobre del descens.

Després de les vacances de nadal, el 8 gener, a les 18h, partit al camp del Vilassar.