Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les inscripcions a la 12a cursa 10K Vilafranca es troben a prop d’esgotar-se

Les inscripcions a la 12a cursa 10K Vilafranca es troben a prop d’esgotar-se

Ja hi ha uns 1.400 inscrits i l’organització s’ha marcat el límit de 1.500 inscripcions.

El proper diumenge 29 de gener es correrà la 12a edició de la cursa 10K Vilafranca. Aquesta propera edició ha estat presentada aquest dilluns amb la presència de la regidora d’Esports, Anna Doblas, i dels membres de Fondistes Penedès, coorganitzadors de la cursa junt amb el servei d’Esports de l’Ajuntament, Joan Luque, Jaume Boquera i Santi Hervás.

La regidora explicava que la cursa està plenament consolidada en el calendari esportiu de la ciutat i ja s’està molt a prop de tancar les inscripcions. “Estem propers als 1.400 inscrits, 700 dels quals ho estan gràcies al pack de curses que vam fer junt amb la Mitja Marató Espirall-Vilafranca. És a dir, estem molt propers al límit de 1.500 inscripcions que per motius d’organització i seguretat ens hem marcat. És tot un èxit”, afirmava la regidora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: