Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’encesa de llums i de l’arbre ha donat la benvinguda al Nadal a Vilafranca

L’encesa simbòlica de les llums i l’arbre de Nadal a la Plaça de la Vila ha estat el gran acte que ha donat el tret de sortida a un mes marcat per aquesta celebració tan especial.

Una encesa que ha anat precedida per l’arribada del Botons al balcó de l’Ajuntament, on ha estat rebut per l’alcalde Pere Regull. Pocs minuts després ha fet acte de presència la fada Lua, encarregada de transmetre la màgia del Nadal a través d’històries i contes.

La Lua és qui ensenya la cançó “Una estrella i un camí” als infants de les escoles de Vilafranca per mantenir el seu fanalet encès. Aquest, només s’encén quan té a prop la màgia de nens i nenes cantant aquesta cançó dels Reis d’Orient a Vilafranca, que, a més, ha estat interpretada en viu per un grup d’infants de la vila.

L’acte, que ha tingut lloc a una Plaça de la Vila plena de gom a gom, també ha anat acompanyat d’un espectacle acrobàtic amb teles i jocs de llums, abans d’arribar al moment del compte enrere, per la posterior encesa de les llums i d’un avet multicolor. El moment ha anat acompanyat d’una immensa pluja de confeti blanc, simulant la caiguda de neu. Moment amb el qual s’ha donat per acabat el primer gran acte nadalenc a Vilafranca.

A banda dels elements de la plaça de la Vila, també s’han il·luminat els prop de 300 elements de decoració lumínica que hi haurà als carrers, fabricats amb alumini reciclat, pintura biodegradable i amb làmpades LED. Enguany l’horari d’encesa s’ha reduït en 68h, i, a més, Vilafranca ha encès la seva il·luminació nadalenca una setmana més tard que moltes altres ciutats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: