Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea de la CUP de Vilafanca comença a treballar de cara a les properes municipals

Els cupaires engeguen amb aquesta assemblea la maquinària de cara a les municipals, i ja han anunciat de cara al gener presentaran les persones que la formaran.

Aquest dissabte al matí es trobaven a l’Escorxador de Vilafranca militants i simpatitzants de la CUP per tal d’iniciar el camí per confegir la seva candidatura de cara a les eleccions municipals de maig de 2023.

La trobada servia per tal de començar a marcar quins han de ser els eixos de treball i l’organització de la candidatura pel període 2023-2027.

La voluntat és al llarg del mes de gener presentar la composició de la llista, amb les persones que l’han d’encapçalar, i mirant de recollir el màxim les diferents sensibilitats de l’esquerra independentista i els col·lectius socials amb els que treballen.

Tot plegat per mirar de confegir un programa amb propostes realistes que es treballaran en equips de treball per àrees centrades per exemple en la situació econòmica, la problemàtica de l’habitatge i aprofundir en la visió feminista de la política entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: