Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’any es tanca a la Poliesportiva sense sorpreses (0-3)

El Patí Vilafranca va donar la cara contra el Liceo però va acabar caient per 0-3 contra el vigent campió en l’últim partit del 2022.

La visita del Liceo a la Poliesportiva no va donar lloc a la sorpresa. El vigent campió va complir davant un Patí Vilafranca que va resistir en l’inici de partit però va acabar caient per 0-3.

Els penedesencs, amb un gran treball defensiu i un destacat Pol Ferrer sota pals, conservaven el 0-0 inicial en els primers compasos. Als 11 minuts Arnau Canal va acabar trobant el forat per començar a donar forma a la victòria gallega.

I a final de la primera part el partit va quedar pràcticament sentenciat. Dos gols pràcticament consecutius 3 minuts abans del descans feien el 0-3. Lluís Ricart i Alex Rodríguez eren els encarregats d’ampliar el marcador.

Al segon temps, després de la blava a Ciocale, Pablo del Rio disposava d’una directa per retallar diferències, però l’intent no va agafar porteria i el partit arribava al final amb el mateix resultat de 0-3.

El Patí segueix cuer amb 1 punt i tornarà a l’acció deprés de Reis, tancant la primera volta al Palau Blaugrana davant el Barça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: