Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’activitat ‘Obrim la capsa del museu’ permet conèixer més a fons el patrimoni del Vinseum

L’activitat, que comença a la Capella del Vinseum, es tornarà a dur a terme aquest divendres a les cinc de la tarda.

Aquesta proposta familiar que s’ha pogut viure al Vinseum permet en primer lloc oferir una visita dinamitzada al voltant de l’exposició ‘Alcem la copa!’, que es pot visitar aquests dies al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. I permet fer-ho en un llenguatge planer adreçat també a nens i nenes a partir de 4 anys.

L’activitat es titula ‘Obrim la capsa del Vinseum’ i acaba precisament amb els nens i nenes creant la seva pròpia capsa per guardar-hi allò que vulguin. Però comença obrint la capsa de sorpreses que és el propi museu per saber què és tot allò que guarda i per què ho guarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: